Luotettavat rakennuspalvelut Klaukkalasta koko Uudenmaan alueelle 

Yhteystiedot
Yhteydenottokuvake

TerhoX Oy tarjoaa luotettavat ja laadukkaat rakennuspalvelut Klaukkalasta käsin koko Uudenmaan alueelle. Sopimuksen mukaan lähdemme töihin kauemmaksikin. Meillä on jo yli 30 vuoden kokemus rakennusalalta, joten voit luottaa asiantuntevaan palveluumme. Vastaamme innolla myös haasteellisiinkin rakennustarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Rakennamme rautaisella ammattitaidolla

Meiltä onnistuu monenlainen rakentaminen. Rakentaminen alkaa aina huolellisella suunnittelulla ja päättyy yksityiskohtien hiomiseen.

 

Meiltä saat kokonaisvaltaiset rakennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Rakennamme muun muassa:

  • sisä- ja ulkorakennukset

  • piha- ja sisäsaunat

  • talot ja mökit

  • laiturit ja kesäkeittiöt

  • terassit

  • katot ja katteet.

Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuremmatkin rakennusurakat. Kerro meille rakennustarpeistasi, niin me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Tulemme aina paikan päälle tutustumaan kohteeseen ja sen ominaispiirteisiin. Tarjouksemme saat kirjallisena.

Kysy lisätietoja

Remontoimme ripeästi ja osaavasti

Tarjontaamme kuuluu myös remontointipalvelut. Meiltä saat muun muassa:

  • toimistoremontit

  • suihkutilojen remontit

  • keittiöasennukset

  • tapetoinnit ja maalaukset.

Kaikki remontit teemme laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisia työvälineitä käyttäen. Meillä on tyylitajua ja silmää, joten saamme remontoitua tilan kuin tilan tyylikkääksi ja näyttäväksi.

 

Toteutamme remontointipalvelut avaimet käteen -periaatteella. Putki- ja sähkötöissä käytämme luotettavia alihankkijoita.

Kerro meille remontointitoiveistasi
Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä!

Meihin saat parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse.

 

Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti. Toimipisteemme sijaitsee Klaukkalassa, mutta palvelualueeseemme kuuluu koko Uusimaa.

Katso yhteystiedot

Anna rakennusalan ammattilaisen auttaa

Kokemus, TerhoX Oy, Klaukkala

Kokemus

Kun tarvitset luotettavia rakennuspalveluja, kannattaa ehdottomasti kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Kun ammattilainen hoitaa rakentamisen, ei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Vastuullisuus, TerhoX Oy, Klaukkala

Vastuullisuus

Kaikissa rakennustöissä noudatamme tarkkaan rakennusalan määräyksiä. Meillä on pitkä kokemus mitä erilaisimpien kohteiden rakentamisesta, joten voit luottaa tietotaitoomme.

Kustannustehokkuus, TerhoX Oy, Klaukkala

Kustannustehokkuus

Etsimme aina kustannustehokkaita ja asiakastamme parhaiten palvelevia ratkaisuja.